selam herkese ben admin.
4 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
selam herkese ben admin.
adım sinem,15 yaşındayım,müzik benm için çok önemli,müzik dinlerken dünyayla bağlarımı kesiyorum,müzik ... şimdi 3 saat anlatamam sizide sıkar zaten.müzik dinlemeyi çok sevdiğim için müzik yapmaya da karar verdim ve klavye çalıyorum klavye çalmak bana pozitif enerji veriyor parmaklarım sanki ait olduğu yere gidiyor ... 3 saat yine anlatamam.ve ben müzik dinlerken coştuğum için bi konsere gidince o konseri olan insan benim gözümde çok büyük bir yer edindiği ve beni coşturduğu için ben de bi grup kurdum bu grup aslında çok ciddi diil belki dağılır bilemiyorum şuan ama ilerde kesinlikle olmak istediğim yer müzisyenlik.müzik diyerek her tür değil mesela metal benim en kafa yapıma uyan müzik bununla birlikte klasik bile dinlerim,rock dinlerim,emo,punk,grunge.pop asla dinlemem pop ve rap gibi kalitesiz müsiklere bakmam bile.alternatif hepsi değil kaliteli tüm müzikleri dinlerim ama metal tabikide benim herşeym desem yeridir.ilerde kurucaam müzik grubu da metal olur.nu metal arada dinlerim korn,pod gibi gruplar harika numetal yapıyo.müzikten çok bahsettim galiba.liseye gidiyorum okuldan nefret ediyorum hayattan da nefret a bağlayan en önemli şey müzik sevgi falan dil sevgisiz ruhsuz soğuk asosyal insanları sevmeyen biriyim.çoğu şeyden nefret ediyorum kısacası işte ben buyum.tipik gotik ama o kadar da ezik diil gotik falan takılmıyorum normal de takılmıyorum ama gotikler özentidir bence benim tarzım ne bilim trash metal falan işte.bu kadar yeter tanıdınız admini.
Geri: selam herkese ben admin.
MëLaÑKØLîK demiş ki:Admin oldunu sölemesee ölcek
ben sölemesemde yazıyo artı havalı dilm ben gayet mütevazı ve kendi halinde takılan normal üye gibi bi adminim :Dşikayetiniz varsa lütfen istek ve şikayet kutusuna bildirin
o bir adminst.anger demiş ki:MëLaÑKØLîK demiş ki:Admin oldunu sölemesee ölcek
ben sölemesemde yazıyo artı havalı dilm ben gayet mütevazı ve kendi halinde takılan normal üye gibi bi adminim :Dşikayetiniz varsa lütfen istek ve şikayet kutusuna bildirin
gururla söyle kanka ..
benim kankam Admin...
Blondie*- Super Mod
*//
gulberk gaza gtrme şunu4everbill demiş ki:o bir adminst.anger demiş ki:MëLaÑKØLîK demiş ki:Admin oldunu sölemesee ölcek
gururla söyle kanka ..
benim kankam Admin...
bende kendimi anlatıcam ama senin gibi hikaye olmaz (((:
cromlech- yeni üye
1 sayfadaki 1 sayfası